OVER ONS

Refub is de slimme keuze wanneer je goede refurbished producten tegen de scherpste prijs wilt kopen. Sommige producten hebben cosmetische schade of een defecte poort. Dit wordt duidelijk vermeld. Een voordeel is dat de prijs hierdoor nog een stuk lager ligt dan de standaard refurbished prijs. Bovendien krijg je er gewoon garantie op.
In onze uitgebreide webshop vind je veel informatie over onze producten. Je kunt hierbij denken aan het type processor, de beeldschermresolutie, maar ook de betreffende schade aan het apparaat met bijbehorende foto's. Zo weet je altijd wat je in huis haalt. Wel zo fijn!
Het kan natuurlijk zijn dat je nog vragen hebt. Maak je dan geen zorgen! Onze experts hebben veel ervaring en expertise en kunnen jou goed adviseren bij de aanschaf van een nieuw / refurbished apparaat. Contact opnemen kan via info@refub.nl. Alle ontvangen berichten worden op werkdagen binnen kantoortijden binnen 4 uur beantwoord!

DE ZEKERHEID VAN REFUB

  • Altijd minimaal 12 maanden garantie
  • Altijd de beste deal
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Gratis technische helpdesk
  • 30 dagen bedenktijd
  • Alleen ex-zakelijke lease laptops (laten we zeggen, 'Het neusje van de zalm')

ONZE VISIE

Refub richt zich met de verkoop van refurbished laptops, telefoons, tablets en computers op een schonere wereld. In plaats van 'oude' hardware te vernietigen kiezen wij ervoor om deze (meestal nog zeer recente) hardware op te knappen, te voorzien van eventuele nieuwe onderdelen en een schone installatie om ze vervolgens weer opnieuw aan te kunnen bieden aan jou als klant. Hierdoor help jij mee om de wereld een klein beetje schoner te krijgen. Als klant ben je verzekerd van een razendsnel apparaat tegen de laagste prijs! Win-win!